Hej!
Under hösttermin 2014 kommer jag att sätta igång ett projekt
”FÖR DIG SOM KÄMPAR MED cancer”.

Det handlar om andning som är ett starkt läkande kraft, om medicinsk yoga (vi kommer att utöva dem passen för patienter med cancer som utövas på Akademiska Sjukhuset i Uppsala), vi kommer att prata och arbeta genom kost och vätskeintag, genom barndom som är från yogiska perspektiv en grund till ditt energisystem, om känslor och förmåga att utrycka känslor, om tankar och förmåga att hantera tankar, vi kommer att öva i visualisering – tankens kraft som påverkar kroppen rent fysiskt bevisar forskare, vi kommer att träffas, svettas, gråta och skratta, vi kommer att gå igenom tillsammans.

Jag planerar att ha två klasser/vecka (forskningen på Karolinsak visar att två yogapass/vecka ökar det positiva effekten av yoga reellt i motsats med en klass per vecka) under höstterminen-14 och fortsätta VT-15 efter utvärderingen.

Ur ett brev: ”… Läkaren sa idag att han skulle prata med ortopeden om att försöka få in mig omgående för operation av knäet och att vi sedan börjar en ny cellgiftsbehandling. Jag har svarat bra tidigare så han hoppas att de ska kunna fördröja processen. Om de inte gör någonting så lever jag förmodligen inte mer än 6 månader. Men jag känner mig stärkt av det här och träffen med dig. Jag är inte längre pensionär utan har nu börjat det viktigaste jobbet i mitt liv. Jag ska söka information om min situation/sjukdom och vad som ev. kan göras. Och ta hand om min kropp med din hjälp. Ljus och kärlek till dig”.
…Starka ord. Gråter.
Starka ord. Får handlings kraft.
 

DU SOM KÄMPAR och har redan hört om mediyogans effekt på cancer – kom och vara med.
DU SOM KÄMPAR
och inte vet så mycket om alternativa behandlingar, kontakta mig med eller utan tvivel. Tillsammans kan vi mycket!
Anmäl dit intresse redan idag, vi startar så fort vi får en lokal. Vanligt yogapass kostar i Åkersberga 140-160 kr, – jag jobbar nu för att hitta finansiering, för att göra det billigare för dig.

DU som har nära och kära under en kamp med cancer eller bara känner för att bidra –
VÅRA BEHOV NU ÄR:
1. en lokal två gånger per vecka 1,5 timme dagtid, HT-14, VT-15 – Österåker, Täby, Vaxholm
2. finansiering – 2000 kr. per vecka (variant där deltagare går gratis; finns variant där deltagare betalar delvis) – 11 veckor/en termin/två terminer
3. hjälp med PR, infospridning och marknadsföring
Kontakta mig för stora och små förslag, tankar, idéer, frågor, berättelse.

Varma kramar!
Sveta Tell,
yogalärare och terapeut i medicinsk yoga

(Bild: från nätet)