workshop FEMINA! den 8 mars 2015

Vår är vår tid! Workshop FEMINA, den 8 MARS!
Yoga, meditation, Gong Gongen, sälskapp, sökande, skrattande, svettande för dig Darling, Älskling, Tuffing under VÅR DAG.
Mjukhet, syntes, känslor, flexibilitet, förmåga att ta emot… Att känna på det kvinnliga i dig, att undersöka, att stärka, att inspirera, att befria.
Mmmmmm, Kvinna, du kan, du vill, du har, du är!

Tid: kl.9.30-12.30
Plats: Grupplokal på StockholmNorr kl.9.30-12.30
Pris: 400 kr, för dig som inte jobbar 200 kr
Sista anmälningsdag: den 1 mars 2015
För frågor o. anmäla: sveta.tell@gmail.com

Hitta din inspiration i workshop HT-2014
DETOX, hösten som renar, söndag den 12 oktober 9.00-12.00

Höst är en perfekt tid enligt AyurVeda för att städa och rensa. Kom och lär dig ett Detox-yogapass, känn på olika andningsteknik som rensar slem från lungor och luftrör, renar blodet och förhinder ackumulationen av kolesterolet. Kom och få några praktiska verktyg som gör dig starkare och hjälper din Vata rensa både fysiskt, mental och emotionellt – slagprodukter och gifter från kroppen, men också gamla tankar, gamla känslor, relationer, upplevelse. Kom och stärk din förmåga att eliminera, att släppa allt som hindrar dig på väg till glädje och helhet.
Yoga för kropp och själ, Gong, meditation, teoretisk kunskap från yoga och AyurVeda, sällskap, inspiration – allt för att få kropp och själ känna sig friska och glädjas av hösten.
Plats: Stockholm Norr Fysio & Gym, Sågvägen 4
Pris: 350 kr, kompendium och fika ingår
Sista anmälningsdag: 6 oktober –  sveta.tell@gmail.com

FÖR BÄTTRE SÖMN, söndag den 7 september, kl.09.00–12.00
När har du sovit gott sist? Sju-åtta timmar i sträck med att vakna själv utan ringklocka på morgonen med glädje i hela kroppen, med att minas alla dem friska, ledande drömmar du hade drömt, med att känna sig pigg o lätt hungrig, med att njuta, leka med kroppen, alla musklar och kroppsdelar en stund i sängen ändå, med att känna vår energi i hela dig, med att sjunga, le, vissla omedvetet på vägen upp från sängen… Kom och lär dig yogaövningar, andningstekniker och meditationer som arbetar för ett stark och balanserat nervsystem, ger energi och balans till både körtel- och matsmältningssystemet, som är de främsta faktorerna för bättre sömn, och samtidigt skänker avslappning.
Passar lika bra för dig som är 18 och för dig som är 70, för dig som är kvinna och för dig som är en man, för erfaren yogi och för nybörjare. Varmt välkommen och sov så gott du kan tills vi ses.
Pris: 350 kr. Kompendium och fika ingår. Behöver du ett reducerat pris – kontakta mig
Plats: Sågvägen 4, Åkersberga
Frågor och anmäla: sveta.tell@gmail.com