Workshop 2013-2020

Under åren 2013-2020 skapade YogaSunflowers en del tematiska workshop som riktade sig mot kvinnor (av en slump  ) , deras hälsa och välbefinnande, deras behov o. önskningar.

Vi brukar samlas en lördag eller söndag o. glömma allt annat mellan kl. 9.30 o. 14.30 – o. bara vara ”här o. nu”, med sig själv o. med varandra.
I mina workshop brukar ingå guidning avslappning, yogapass (ibland med en teoretisk del), meditation, fika och/eller lunch, samtalsrunda, ibland Qi gong alt. Gong Gong beroende av platsen vi är på. Vi tar ofta del av numerologi (ibland med gästande numerolog), av ayurveda, av aromaterapi (med gästande aromaterapeut), av Feng Shui eller läran av kristaller, mineraler, färger. Ibland gör vi egna hälsoprodukter som t.ex. deodorant eller ansiktsmask o. provar dem i samband med bastu eller fotbad. Så ofta vi kan bjuder vi med oss en massör o. inkluderar massage i våra workshop – det kan vara helkroppsmassage eller nåt så enkelt som axlar-nacke-massage alt. handmassage.
Våra tematiska workshop som Femina, workshop för ett Starkt Hjärta samt Detox, för Bättre Sömn eller Mot stress var uppskatade av många deltagare.
Personlig tycker jag att lek, skratt, bus bidrar enormt mycket till välbefinnande o. ”nåt sånt” planerar jag alltid in i mina workshop – ibland badar vi nakna en fin morgon efter yoga, ibland provar vi grupplekar, ibland har vi roliga röst-timmar med en gästande sångpedagog, ibland dansar vi mediterande eller tokiga dansar    Ofta avslutar vi workshopen med en busig fotografering där vi experimenterar mer egna identiteter – provar olika hattar, peruk o. accessoarer. Å, vad det skrattas då! O. det känns helt fantastiskt att titta på alla våra bilder år efter år.

Vi har jobbat för olika åldrar o. med olika generationer.
Vi har varit med workshopar i gamla YogaBolagets lokal, på en torp i Nydal, på träffpunkt Fyren med kommunens Anhörig Stöd, på gamla Stockholm Norr Fyrio&Gym, på den vackra Marholmen några år i rad, i några gästlokaler runt i Byn, i den fina Säbykyrkan på Norrö ”bara för oss”.

Vill du organisera en Workshop med YogaSunflowers utgår vi av dina behov o. önskningar – idéer o. erfarenhet har vi i mängd nu. Kontakta mig o. vi skapar tillsammans.

Hälsningar, Sveta Tell
070 919 07 91,  sveta.tell@gmail.com