I mitt arbete som yogalärare och terapeut i medicinsk yoga riktar jag in mig just nu på att jobba med känslo- och tankemönster. Det är oerhört viktigt att bearbeta barndomen, att smälta samman smärtsamma erfarenheter till insikt, medvetande och visdom .
Tanke-, känslo- och kroppsmedvetenhet, balans mellan din kvinnliga och din manliga energi är nyckelord för mitt arbete just nu. Arbetet bygger på läran om chakrasystemet och vi lägger stor uppmärksamhet på dem grunderna som står för hur du mår fysiskt, mentalt och emotionellt – Grundtrygghet, Självkänsla, Kreativitet, Sexualitet, Förmåga att bygga relationer, hantera stress och rädslor, Kraft, Självförtroende, Förmåga att ta och ge kärlek, Förmåga att uttrycka dig själv, Intuition. Där målet är att få dig att må bra och att du ska hitta din inre lycka.
Till målet leder olika vägar – raka och slingrande, korta och långa. Du hittar din väg själv och du hittar den yogaform som passar dig just idag – blir det yogaklasser, helande massage, chakrabalansering, privata sessioner i yogaterapi eller yogastudio med dina vänner hemma hos dig. Kom! Vi gör det tillsammans!

Klasser

Glädje och Lek

Workshop

Enskilda sessioner

Yogisk massage

Chakrabalansering

Medicinsk yoga

Du är en energivarelse

Mer än yoga